Saviniemi-päivät

Vuosien saatossa on järjestetty jo useita saviniemeläisten kesäjuhlia, Saviniemi-päiviä. Päivää vietetään jo verrattain vakiintuneen kaavan mukaan Savilahden rannalla juhannusta edeltävänä sunnuntaina.

Lakuboksien kertomaa
Kesäjuhlassa on myynnissä ollut jo vuodesta 2014 lähtien yhdistyksen oma tuote, lakuboksi. Boksin aiheet vaihtelevat vuosittain ja esittelevät kuvin ja tarinoin Saviniemeä ja saviniemeläisiä. Tutustu tarinoihin:
Saviniemen lakuboksiperinne syntyy

Koosteita kuvineen Saviniemi-päivistä vuosien varrelta

Saviniemi-päivä keräsi ison joukon iloisia saviniemeläisiä ystävineen
16.6.2019
Saviniemen kesäjuhlaa vietettiin kesäkuun 16. päivä hienossa kesäsäässä. Iloista väkeä oli paljon. Makkarat, letut, kahvit ja leivonnaiset myytiin loppuun, samoin arvat. Rytmihäiriö-orkesterin elävä musiikki kruunasi kaikin puolin onnistuneen tilaisuuden. Katso tästä kuvakooste päivästä.

Saviniemi-päivä vietettiin ihanassa alkukesän helteessä
17.6.2018
17.6.2018 vietettiin nimikkopäiväämme tuttuun tapaan juhannusta edeltävänä sunnuntaina. Kaunis ilma toi väkeä runsaasti, ja kaikilla oli mukavaa. Kuvakooste päivästä.

Saviniemi-päivä onnistui mainiosti
18.6.2017
Perinteistä, kaikille avointa Saviniemi-päivää vietettiin sunnuntaina 18.6. Epävakaisesta säästä huolimatta väkeä oli paljon ja tunnelma leppoisa.  Tässä linkki tapahtuman kuvakoosteeseen

Saviniemi-päivä
19.6.2016
Jokakesäinen Saviniemi-päivä vietettiin nyt tuulessa, muttei sentään tuiskussa.
Kiitokset kaikille vieraille ja juhlien puurtajille. Linkki kuvakoosteeseen