Saviniemen Asukasyhdistys

Saviniemen Asukasyhdistys ry on Saviniemessä nykyisin asuvien ja aikoinaan täällä asuneiden oma yhdistys.

Saviniemen Asukasyhdistys ry on merkitty yhdistysrekisteriin 24.11.19SAVAS LOGO.indd92.

Yhdistyksen logon ovat suunnitelleet Salla Kauppinen ja Päivi Salojärvi, ja se otettiin käyttöön vuonna 2012. Logossa esiintyy Saviniemelle tunnusomaiset piirteet, vesitornit ja meri.

Yhdistyksen säännöt uudistettiin v. 2008 ja niiden mukaisesti yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä, palvelutasoa ja kaupunginosan omaleimaisuuden ja kulttuurihistoriallisen arvon säilymistä. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää saviniemeläisten yhteistä vapaa-ajan toimintaa.

Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, joka asuu Saviniemen asuinalueella. Jäseneksi tai kannatusjäseneksi voi liittyä myös entinen saviniemeläinen tai Saviniemestä ja sen asioista kiinnostunut henkilö.
Varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi voi liittyä ilmoittamalla siitä yhdistyksen puheenjohtajalle, hallituksen jäsenelle tai yhdistyksen vuosikokouksessa.
Varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Saviniemen Asukasyhdistyksessä on parisen sataa jäsentä. Jäsenmaksun määrittelee vuosikokous. Kun haluat liittyä jäseneksi, kirjoita yhteydenottolomakkeeseen nimi- ja osoitetietosi ja lähetä.

Yhdistyksen kunniajäseniä ovat Eero Einamo (1937–2020) ja Sakari Martomaa.

Jäsenmaksun maksamisen tiedot:
Maksun saaja: Saviniemen Asukasyhdistys ry
Tilinumero: FI37 5506 0020 0818 97
Maksu: 5 euroa aikuiselta jäseneltä
Viesti: Maksajan/maksajien nimi ja yhteystiedot