Saviniemen suvijuhla – Saviniemi-päivä sunnuntaina18.6.Sunnuntaina 18.6. klo 12–15 Savilahden rannalle kokoontuu jälleen iso joukko saviniemeläisiä, Saviniemen ystäviä ynnä muita ystäviä nauttimaan herkuista ja jutustelemaan elävän suvimusiikin tahtiin.

Kaisla-baari tarjoaa pienellä käteisrahalla kahvia, mehua, tuoreita leivonnaisia sekä paljon kehuttuja, paikan päällä paistettuja munkkeja ja lettuja. Jos yhtään hiukoo, voi ostaa myös nokimakkaraa. Kaiken kyytipojaksi tarjolla on oikeaa nokipannukahvia.
Arpajaiset on myös itsestään selvä ohjelmanumero. Voitot arvotaan klo 14.

Eikä juhlaa ilman kuuluisaa Saviniemi-lakua. Sitä voi ostaa montakin boksia itselle ja tuliaisiksi. Saviniemen vuosikertalakuboksit kertovat kuvin Saviniemen historiasta. Saattaapa olla, että tapahtumassa tehdään myös uutta historiaa!
Mukaan voi tulla tapaaman tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Tilaisuus sopii kaikenikäisille.

****

Kevään siivoustalkoot lumisateessa

Torstaina 4.5. Savilahden Palorannasta lähti parinkymmenen hengen porukka pihtien ja pussien kanssa kiertämään Saviniemeä. Vaikka yleisvaikutelma lue lisää …
Oli villahoususää, silti väkeä oli ilahduttavan paljon, mistä kiitokset kaikille.

****

Kevään jäsentiedotteessa paljon asiaa ja tietoa tulevista tapahtumista sekä jäsenmaksun tiedot. Eräpäivä on 14.5.
Lue tiedote tästä

****

Saviniemen Asukasyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 8.3.2023. Puheenjohtajaksi valittiin Virve Häkkinen ja hallitukseen Päivi Salojärvi, Eeva Martomaa, Marja-Liisa Laakkonen, Minna Rasimus, Maarit Pakasto, Hannele Harjunen ja Raija Orasvuo. Jäsenten yhteystiedot ovat sivulla Saviniemen Asukasyhdistys/Hallitus

Toimintakertomus ja toimintasuunnitelma on lisätty sivulle Toiminta

****

Kootaan joukolla historiaa talteen sanoin ja kuvin

Yhdistyksemme kulttuuritoimintaa edustaa historian keruu ja julkaisu, sekä historian tekeminen.  Toimintamme on saavauttanut jo 30 vuoden virstanpylvään, joten paljon asioita olisi muistiin pistettävissä tältäkin taipaleelta.
Toivomme saviniemeläisen historian tietäjiä joko kirjoittamaan tarinoita talteen ja ottamaan yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen. Sama koskee valokuvia, mitkä annamme takaisin skannauksen jälkeen.

*****

Tämä kysymyssetti oli pohdittavana tämän kesän Saviniemi-päivillä.
Kysymykset ja vastaukset tässä.

Saviniemi-sivustolla kerrotaan Haminan Saviniemen ja saviniemeläisten asioista. Sivustoa ylläpitää Saviniemen Asukasyhdistys ry. Sivustolla voi tutustua yhdistyksen toimintaan, nykyiseen ja menneeseen Saviniemeen sekä saviniemeläisiin.

Kommenttilomakkeella voi kommentoida asioita ja herättää keskustelua.