Hyvää kesää kaikille saviniemeläisille ja Saviniemen ystäville

Asukasyhdistyksen jäsenille

Kevät 2020 on koronakevät. Se esti vuosikokouksemme pitämisen, ja se estää toistaiseksi kaiken toimintammekin. Noudatamme luonnollisesti maan hallituksen suosituksia ja määräyksiä.
Tästä syystä Saviniemen Asukasyhdistyksen hallitus on pitänyt sähköpostikokouksen ja päättänyt luopua kaikista kesän tilaisuuksista. Toiminnan käynnistämiseen vuosikokouksen merkeissä palaamme syksyllä, sitten kun tilanne sallii kokoontumiset.

****

Tunnetko kotikulmiasi?

Nyt korona-aikaan monilla on mahdollisuus liikkua ja nauttia kotikulmien maisemista. Mahdollista on löytää aivan uusiakin paikkoja.

Oletko sattunut lenkilläsi kurkistamaan ylöspäin ja katsomaan tämmöistä rakennelmaa? Masto löytyyTuulimyllynmäeltä Marskin hoitokodin takaa.

Salmenvirran rannalla on Ristinkallio. Kallion laella on vv. 1939–1944 Rannikkojoukkojen kentälle jääneiden sankarivainajien muistomerkki.

*****

Taskalin luontopolku kutsuu reippailijoita ulkoilemaan. Karvarinlammen pitkospuut on uusittu, Nyt kulkeminen taas sujuu.
Lähde lenkille!

*****

Saviniemen maamerkki on Taskalinmäen vesitorni

Vesitorni on kuulunut maisemaan jo lähes 60 vuotta. Tornirakennelman muodostaa kolmen, omalla jalallaan seisovan vesisäiliön ryhmä.
Vesitorni on ollut myös Saviniemen Asukasyhdistyksen tunnuksen kirvoittaja.
Lue lisää vesitornista …

****

Haminan Saviniemen ja saviniemeläisten asioista kerrotaan tällä Saviniemen Asukasyhdistyksen ylläpitämällä sivustolla. Sivustolla voi tutustua yhdistyksen toimintaan, nykyiseen ja menneeseen Saviniemeen sekä saviniemeläisiin.
Kommenttilomakkeella voi kommentoida asioita ja herättää keskustelua.