Tutustu Porvooseen jo etukäteen tästä https://www.porvoo.fi/vanha-porvoo 

Kesäretki tehdään Porvooseen
Jäsenretkelle lähdetään bussilla lauantaina 17.8. klo 9 Saviniemen entisen Salen edestä ja linja-autoasemalta muutamaa minuuttia myöhemmin.
Vierailemme J. L Runebergin kotimuseossa 10.15–12.00. Sen jälkeen bussi vie meidät Porvoon Raatihuoneentorille lähelle vanhaa kaupunkia. Kello 12–15 on aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
Koska visiitti Kiialan kartanoon ei onnistu, tutustumme Porvoon liepeellä Ilolassa olevaan Postimäkeen. Postimäkeen voi aloittaa tutustumisen tästä. Lisää tietoa myöhemmin.
Retkestä peritään bussissa jäseniltä 10 euroa ja yhdistykseen kuulumattomilta 15 euroa. Hinta sisältää matkan ja ryhmälipun Runebergin kotimuseoon.
Sitovat ilmoittautumiset  viimeistään 1.8. Hannele Harjuselle: hannele.e.harjunen@gmail.com tai puh. 040 189 4590. Retki toteutetaan, jos ilmoittautuneita on 30 henkilöä.

Saviniemi-päivä keräsi ison joukon iloisia saviniemeläisiä ystävineen
Saviniemen kesäjuhlaa vietettiin kesäkuun 16. päivä hienossa kesäsäässä. Iloista väkeä oli paljon. Makkarat, letut, kahvit ja leivonnaiset myytiin loppuun, samoin arvat. Lakua on saatavissa vielä. Rytmihäiriö-orkesterin elävä musiikki kruunasi kaikin puolin onnistuneen tilaisuuden. Katso tästä kuvakooste päivästä.

*****

Saviniemi ehdolla Vuoden kaupunginosaksi
Kotiseutuliitto julkistaa Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä Tuusulassa 9. elokuuta Vuoden kaupunginosan.  Ehdolla on myös meidän kaupunginosamme, Saviniemi. 

****

Tunnetko Taskalinmäen luonnon?
Joko tunnet Saviniemen upean keitaan, Taskalinmäen l
ehdon ja metsän? On tutustumisen arvoinen. Kurkkaapa!.

****

Haminan Saviniemen ja saviniemeläisten asioista kerrotaan tällä Saviniemen Asukasyhdistyksen ylläpitämällä sivustolla. Sivustolla voi tutustua yhdistyksen toimintaan, nykyiseen ja menneeseen Saviniemeen sekä saviniemeläisiin.
Kommenttilomakkeella voi kommentoida asioita ja herättää keskustelua. 

hieronta Nokia